PREMIER LEAGUE

"Εμφύλιος" στο Μάντσεστερ για χάρη του Κρόος

Real Madrid's Toni Kroos reacts after scoring his side's sixth goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 12, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Toni Kroos reacts after scoring his side's sixth goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 12, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

"Manchester derby" εκτός των τεσσάρων γραμμών εκτυλίσσεται για τα προσόντα του Τόνι Κρόος, που αποτελεί πόλο έλξης για τις Σίτι και Γιουνάιτεντ.

Αγγλικός "εμφύλιος" με έπαθλο τον μέσο της Ρεάλ, Τόνι Κρόος είναι έτοιμος να ξεσπάσει προσεχώς, καθώς Σίτι και Γιουνάιτεντ συμπεριλαμβάνουν τον 28χρονο Γερμανό χαφ στη λίστα των (μεταγραφικών) επιθυμιών τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού "Don Balon", η κόντρα των "άσπονδων" εχθρών της προπονητικής, Πεπ Γκουαρδιόλα και Ζοσέ Μουρίνιο μεταφέρεται σε μεταγραφικό πεδίο, καθώς έχουν βάλει στο... μάτι τον ακούραστο εργάτη στον χώρο της μεσαίας γραμμής των "μερένγκες", ο οποίος είναι "δεμένος" με συμβόλαιο έως το 2022 στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Ο "Special One" θέλει να τονώσει τον άξονα των "κόκκινων διαβόλων" με την προσθήκη του 28χρονου μέσου, ενώ και ο Καταλανός τεχνικός των "πολιτών" εκτιμά τις αρετές του διεθνούς με τα "πάντσερ" άσου και θα ήθελε πολύ να τον δει ντυμένο στα "γαλάζια".

Εκείνος που θα κάνει την κίνηση... ματ στην ποδοσφαιρική σκακιέρα, θα κερδίσει και την παρτίδα με φόντο τα πόδια του βιονικού χαφ των "μπλάνκος", που διανύει αισίως την 5η του σεζόν στη Μαδρίτη και δεν θα έλεγε "όχι" στην πιθανότητα ν' αλλάξει ποδοσφαιρικά ήθη και έθιμα, παίρνοντας γεύση από Premier League.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ