PREMIER LEAGUE

Έκαναν σκληρά τάκλιν στον Ντε Μπράινε και έπαθαν ρήξη χιαστού στο ίδιο ματς

Manchester City's Kevin De Bruyne is carried off injured during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park in London, Sunday Dec. 31, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester City's Kevin De Bruyne is carried off injured during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park in London, Sunday Dec. 31, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Δύο ποδοσφαιριστές της Κρίσταλ Πάλας προσπάθησαν να σταματήσουν με τάκλιν τον Κέβιν ντε Μπράινε στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι και αμφότεροι υπέστησαν ρήξη χιαστού, όπως επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη (video).

Η Κρίσταλ Πάλας έβαλε "φρένο" στην ξέφρενη πορεία της Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα, διακόπτοντας ένα σερί 18 νικών, ωστόσο πλήρωσε πολύ ακριβά τον βαθμό από τη "λευκή" ισοπαλία στο "Σέλχαρστ Παρκ".

Οι Σκοτ Νταν και Τζέισον Πάντσεον που επιχείρησαν να σταματήσουν με δυνατά τάκλιν τον ηγέτη της φετινής πορείας των "πολιτών", Κέβιν ντε Μπράινε, αποχώρησαν αμφότεροι πάνω σε φορείο και όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Ρόι Χόντσον, με "πολύ σοβαρό" τραυματισμό στον χιαστό.

Ο αρχηγός των "αετών" αντικαταστάθηκε μόλις στο 20ό λεπτό, ενώ ο Άγγλος εξτρέμ βγήκε μαζί με τον Βέλγο στις καθυστερήσεις, μετά από το τάκλιν του στο τελευταίο λεπτό κι ενώ είχε περάσει στον αγώνα στο 75'.

"Δεν θα τους δούμε ξανά φέτος και ίσως δεν είναι έτοιμοι ούτε στην αρχή της νέας σεζόν. Αμφότεροι θα δουν έναν ειδικό και πιθανόν να υποβληθούν σε επέμβαση, όταν υποχωρήσει το οίδημα. Είναι πολύ σοβαροί τραυματισμοί", δήλωσε ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι πρόκειται για ρήξη χιαστού.

Ο Ντε Μπράινε, πάντως, δεν υπέστη κάτι σοβαρό, αν και βγήκε κι αυτός από τον αγώνα πάνω σε φορείο. Μάλιστα, αγωνίστηκε δύο ημέρες αργότερα στο παιχνίδι με τη Γουότφορντ.

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ