PREMIER LEAGUE

Έφυγε από την Τσέλσι ο πιο παλιός παίκτης της

Έφυγε από την Τσέλσι ο πιο παλιός παίκτης της

Μετά από οκτώ χρόνια και κανένα παιχνίδι στην Τσέλσι, ο Ματέι Ντέλατς πήρε απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα και κατέληξε στη Δανία.

Μετά από οκτώ σεζόν και μερικούς μήνες, ο Ματέι Ντέλατς αποτελεί παρελθόν από τα βιβλία της Τσέλσι, βάζοντας τέλος στην πιο μακρά θητεία από τους εν ενεργεία παίκτες του αγγλικού συλλόγου.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2010 από την Ίντερ Ζάπρεσιτς και μπορεί να μην πραγματοποίησε ούτε μία εμφάνιση με τα γάντια των "μπλε", παρ' όλα αυτά ήταν ο πιο παλιός παίκτης στο ρόστερ της πρώτης ομάδας μετά από την περσινή αποχώρηση του Τζον Τέρι.

Ο 25χρονος παραχωρήθηκε δανεικός σε Φιτέσε, Ντινάμο Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε, Γκιμαράες, Ίντερ Ζάπρεσιτς, Βοϊβοντίνα, Σαράγεβο, Αρλ και Μουσκρόν όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να καταφέρει να καθιερωθεί σε βασικό σχήμα πλην των δύο τελευταίων δανεισμών του.

Μετά από οκτώ χρόνια ως μέλος των "μπλε" και δίχως ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, κάτι που συνέβη εν τέλει στις αρχές Απριλίου.

Η Χόρσενς από τη Δανία του έδωσε ευκαιρία και τον δοκίμασε σε ένα παιχνίδι της δεύτερης ομάδας, με αποτέλεσμα να ικανοποιήσει και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο τίτλος του... παλιού στην Τσέλσι περνάει στα χέρια ενός ακόμη παίκτη που παραχωρείται διαρκώς δανεικός, του Τσέχου διεθνή κεντρικού αμυντικού Τόμας Κάλας, ο οποίος αποκτήθηκε από την πρώτη ομάδα το καλοκαίρι του 2010.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ