PREMIER LEAGUE

Δυσοίωνο το μέλλον του Μπεντεκέ στην Κρίσταλ Πάλας

Crystal Palace's Christian Benteke rues his penalty miss during their English Premier League soccer match against AFC Bournemouth at Selhurst Park, London, Saturday, Dec. 9, 2017. (Scott Heavey/PA via AP)
Crystal Palace's Christian Benteke rues his penalty miss during their English Premier League soccer match against AFC Bournemouth at Selhurst Park, London, Saturday, Dec. 9, 2017. (Scott Heavey/PA via AP) AP

Ο Ρόι Χόντσον δεν άφησε ασχολίαστη την ανυπακοή του Μπεντεκέ και το χαμένο πέναλτι κόντρα στην Μπόρνμουθ, με το μέλλον του Βέλγου φορ να φαντάζει δυσοίωνο στην Κρίσταλ Πάλας. Η χαρακτηριστική αντίδραση του Μιλιβόγεβιτς (video).

Κρίσταλ Πάλας και Μπόρνμουθ έμειναν στο 2-2 στην αναμέτρηση του "Selhurst Park", για την 16η αγωνιστική της Premier League και με τον τρόπο που εξελίχθηκε η αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ξεκολλήσουν από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κριστιάν Μπεντεκέ απέτυχε να νικήσει τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς από την άσπρη βούλα και κατά συνέπεια να δώσει ένα πολύτιμο τρίποντο στην μάχη της Πάλας για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τι διπλό κακό για τον Βέλγο διεθνή φορ, είναι ότι παράκουσε τις εντολές του πάγκου και πήρε ετσιθελικά τη μπάλα για να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών. Πρωτοβουλία που δεν άρεσε καθόλου στον Ρόι Χόντσον, ο οποίος δεν δίστασε να κριτικάρει τον Μπεντεκέ.

"Πήρε την απόφαση μόνος του και κανείς δεν μπορούσε να του πάρει την μπάλα από τα χέρια...

Το προπονητικό επιτελείο αποφασίζει ποιος θα είναι ο εκτελεστής και δεν θέλουμε, ούτε περιμένουμε από τους παίκτες να παρακάμπτουν τις εντολές και να αλλάζουν τις αποφάσεις κατά την διάρκεια των αγώνων.

Προσπαθήσαμε να του φωνάξουμε για να ακούσει τις οδηγίες μας, αλλά αυτές μάλλον δεν έφτασαν μέχρι την άσπρη βούλα...", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός, με το μέλλον του Μπεντεκέ στην ομάδα του Λονδίνου να φαντάζει δυσοίωνο.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν αυτός που είχε ισοφαρίσει για την Κρίσταλ Πάλας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Σέρβος διεθνής μέσος είναι αυτός που αναλαμβάνει τις εκτελέσεις από τα 11 βήματα, όμως στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπεντεκέ παρέκαμψε το... πρωτόκολλο με τα γνωστά επακόλουθα.

Στο βίντεο που ακολουθεί είναι χαρακτηριστική η (μη) αντίδραση του Μιλιβόγεβιτς την στιγμή που ο Μπέγκοβιτς αποκρούει το χτύπημα του Μπεντεκέ.

Ο Σέρβος χαφ αποσβολωμένος -προφανώς ενοχλημένος από την συμπεριφορά του Βέλγου επιθετικού- μένει ακίνητος στη θέση του παρακολουθώντας την εξέλιξη της φάσης...

(Scott Heavey/PA via AP)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ