ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυσαρεστημένοι με τον Μάρκο Σίλβα οι σταρς της Έβερτον

ÊÁËËÏÍÇ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (15ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ, SUPERLEAGUE) [19/122015]
(EUROKINISSI/ACTION IMAGES)
ÊÁËËÏÍÇ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (15ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ, SUPERLEAGUE) [19/122015] (EUROKINISSI/ACTION IMAGES) ΕUROKINISSI

Η εκκίνηση της Έβερτον στη φετινή Premier League είναι απογοητευτική και τα πρώτα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους στο "Γκούντισον Παρκ", με πρωτοκλασάτους παίκτες να εκφράζουν παράπονα για τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Μάρκο Σίλβα άφησε καλά δείγματα γραφής σε Χαλ και Γουότφορντ και αυτό του επέτρεψε να κάνει ένα ακόμα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του και στη διαδρομή του στην Premier League, πηγαίνοντας στην Έβερτον, όμως τα πρώτα του βήματα δεν είναι... σταθερά.

Τα "ζαχαρωτά" προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους και με τη μόλις μία νίκη που έχουν στις πρώτες 5 αγωνιστικές και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Sun", ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βρεθεί ήδη στη... μπούκα αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών.

Αιτία η εξαντλητική προπόνηση και οι αμέτρητες οδηγίες που παίρνουν από το προπονητικό επιτελείο, με το εν λόγω δημοσίευμα να αναφέρει τα εξής:

"Μετά από την εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Χαμ την περασμένη εβδομάδα, μέσα στην ομάδα υπάρχει δυσφορία για τον Μάρκο Σίλβα.

Πολλοί παίκτες, με επικεφαλής τους πρωτοκλασάτους, θεωρούν ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ γίνεται στην προετοιμασία, και ότι οι προπονήσεις είναι πολύ κουραστικές για αυτούς.

Μία πηγή ανέφερε πως υπάρχουν τα ίδια προβλήματα που υπήρχαν και επί την εποχή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και του Ρόναλντ Κούμαν, που φόρτωναν τους παίκτες με πάρα πολλές πληροφορίες.

Οι παίκτες έχουν κάνει μίτινγκ και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρέπει να μειώσουν τον αριθμό ωρών προπόνησης και ότι οι τακτικές θα πρέπει να είναι πιο απλές και κατανοητές για όλους".

Σημειώνεται πως ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού υπέγραψε τον περασμένο Μάιο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα από το Λίβερπουλ, με τον Πορτογάλο να έχει πάντως έξτρα πίεση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα ενόψει του αγώνα στο "Emirates" κόντρα στην Άρσεναλ το απόγευμα της Κυριακής (18:00).

Photo Credits: Εurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ