PREMIER LEAGUE

Δυνατά για Γουόλκοτ η Σαουθάμπτον

Arsenal's Theo Walcott, left, vies with Leicester City's Wilfred Ndidi during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates Stadium in London, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Theo Walcott, left, vies with Leicester City's Wilfred Ndidi during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates Stadium in London, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Σύμφωνα με το Sky Sports, η Σαουθάμπτον θέλει να κάνει δικό της τον Θίο Γουόλκοτ τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, διότι ο Άγγλος επιθετικός παίζει ελάχιστα φέτος στην Άρσεναλ.

Οι φετινές συμμετοχές του Θίο Γουόλκοτ με την Άρσεναλ είναι λίγες και όποτε πατάει χορτάρι, είναι για ελάχιστα λεπτά. Μετά βίας ξεπερνά τα 50 λεπτά ο συνολικός χρόνος συμμετοχής του, δείγμα ότι είναι πολύ πίσω στις προτιμήσεις του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται να αλλάξει περιβάλλον, βλέποντας ότι δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Αλσατό προπονητή. Έτσι, λοιπόν, κοιτάζει ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του, με την Σαουθάμπτον να έχει μπει γερά στο κόλπο σύμφωνα με το Sky Sports.

Οι "Άγιοι" αναμένεται να κινηθούν για τον ποδοσφαιριστή τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, με τον παίκτη να επιθυμεί να πάει κάπου και να παίζει, διότι το καλοκαίρι έρχεται Μουντιάλ και στόχος του είναι να βρίσκεται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αγγλίας.

AP Photo/Alastair Grant

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ