PREMIER LEAGUE

Δύο απόπειρες αυτοκτονίας από βετεράνο της Σαουθάμπτον

Δύο απόπειρες αυτοκτονίας από βετεράνο της Σαουθάμπτον

Ο βετεράνος της Σαουθάμπτον Κλάους Λούντεκβαμ, μιλώντας σε μέσα της Αγγλίας, αποκάλυψε τον εθισμό του στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, που τον οδήγησαν και σε δύο απόπειρες αυτοκτονίας.

Ο πρώην παίκτης της Σαουθάμπτον Κλάους Λούντεκβαμ, ο οποίος πρόσφατα ψηφίστηκε ως μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας της βρετανικής ομάδας όλων των εποχών, αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως πάλευε χρόνια με εθισμούς, κάνοντας δύο φορές απόπειρα αυτοκτονίας.

Αναλυτικότερα, με δηλώσεις του στην "Telegraph" ανέφερε χαρακτηριστικά: "Βρέθηκα πολύ κοντά στο θάνατο. Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας δύο φορές. Αυτές ήταν οι δύσκολες στιγμές που πέρασα. Δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ την ενοχή και τη ντροπή του να αφήσω τους δικούς μου πίσω. Ο εθισμός με είχε κυριεύσει. Το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν το αλκοόλ, η κοκαΐνη και τα χάπια.

Είχα καρδιακά επεισόδια. Έπαιρνα τεράστιες δόσεις ναρκωτικών. Δεν μπορούσα να ζω άλλο. Πίστευα πως ήταν καλύτερα για την οικογένεια μου να πεθάνω. Ήταν σαν να γυρνάω από την κόλαση το να απεξαρτηθώ, αλλά είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ και σας μιλάω, ζωντανός. Ξυπνούσα κάθε πρωί τρέμοντας, γεμάτος ιδρώτα, βαθιά μέσα στην κατάθλιψη. Χρειαζόμουν ένα μεγάλο ποτήρι με βότκα για να συνέλθω. Έπινα κάθε μέρα ένα με δύο μπουκάλια.

Ανακάλυψα την κοκαΐνη και για λίγο νόμιζα πως βρήκα το μαγικό κόλπο που θα μου έδινε τον ενθουσιασμό να σταθώ μπροστά σε 50.000 άτομα. Πόσο λάθος έκανα. Παίρνοντας κοκαΐνη είναι αδύνατο να κοιμηθείς. Για να καταφέρω να αντισταθμίσω την έλλειψη ύπνου έπαιρνα πολλά υπνωτικά χάπια και κατασταλτικά φάρμακα".

Ο Λούντεκβαμ είχε αγωνιστεί 357 φορές με τη φανέλα της Σαουθάμπτον στο κέντρο της άμυνας, σκοράροντας 2 τέρματα. Ήταν μάλιστα και διεθνής με τη Νορβηγία μετρώντας 40 εμφανίσεις και 2 γκολ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ