PREMIER LEAGUE

Διάκριση για Μπέρνλι μέσω UEFA

Διάκριση για Μπέρνλι μέσω UEFA

Άκρως τιμητική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία της Μπέρνλι τη σεζόν 2014/15. Ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας της UEFA σε θέμα καθαρών εσόδων.

Η UEFA δημοσίευσε πίνακα, στον οποίο αναγράφονται οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι με τα εκατομμύρια καθαρών εσόδων για το 2015. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Λίβερπουλ (75 εκατ. ευρώ), ενώ εντύπωση προκαλεί η ομάδα που βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Ο λόγος για την Μπέρνλι, η οποία στο τέλος εκείνης της σεζόν (2014/15) υποβιβάστηκε απ' την Premier League στην Championship. Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου παρουσίασε καθαρά έσοδα 40 εκατ. ευρώ. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Νιούκασλ (43 εκατ. ευρώ), Ρεάλ Μαδρίτης (42 εκατ. ευρώ) και Λέστερ (40 εκατ. ευρώ).

"Ο σύλλογος οφείλει και πρέπει να φροντίζουμε όλοι γι' αυτό, να λειτουργεί σωστά και φρόνιμα στο οικονομικό κομμάτι", ανέφερε ο κόουτς, Σον Ντάις.

Επιπλέον, όσον αφορά τη λίστα των λειτουργικών εσόδων, πρωτοπόρος είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 143 εκατ. ευρώ, αφήνοντας πίσω τις Παρί Σεν Ζερμέν (120 εκατ. ευρώ) και Ρεάλ Μαδρίτης (90 εκατ. ευρώ).

Διάκριση για Μπέρνλι μέσω UEFA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τρομερή συνέντευξη του Ιμπραχίμοβιτς στον Ανρί
Ο Μχιταριάν τερμάτισε στις 3 πρώτες θέσεις των "γκολ του μήνα" της Γιουνάιτεντ!
Συμφωνία του Παγέτ με τη Μαρσέιγ
Όλη η... Premier League στο Νάγκετς - Πέισερς
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ