PREMIER LEAGUE

Δια βίου αποκλεισμό στους εισβολείς από τη Γουέστ Χαμ

Δια βίου αποκλεισμό στους εισβολείς από τη Γουέστ Χαμ
DANIEL HAMBURY/PA VIA AP

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε πως προτίθεται να επιβάλλει δια βίου αποκλεισμό στους οπαδούς της που δημιούργησαν επεισόδια στην εντός έδρας ήττα από τη Μπέρνλι.

Η εντός έδρας ήττα (0-3) της Γουέστ Χαμ από την Μπέρνλι για την 30ή αγωνιστική της Premier League σημαδεύτηκε από εισβολή οπαδών της γηπεδούχου ομάδας. Τα "σφυριά" βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 66ο λεπτό από τέρμα του Άσλεϊ Μπαρνς και ορισμένοι από τους φιλάθλους τους εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ άλλοι προκάλεσαν ένταση στην κερκίδα του Ολυμπιακού Σταδίου της αγγλικής πρωτεύουσας.

Η διοίκηση του συλλόγου, έπειτα απ' αυτήν την εισβολή, ξεκαθάρισε ότι οποιοσδήποτε βρεθεί ένοχος για πρόκληση ή και συμμετοχή σε περιστατικά βίας, θα αποκλεισθεί δια βίου από τις αναμετρήσεις της βρετανικής ομάδας, τόσο για τις εντός όσο και για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Επιπρόσθετα, οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ θα ζητήσουν, όπως επισημαίνουν στη σχετική ανακοίνωσή, και τη δικαστική συνδρομή για τον ισόβιο αποκλεισμό στους ταραχοποιούς, ούτως ώστε να είναι και νομικά κατοχυρωμένοι.

Photo credits: Daniel Hambury/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ