PREMIER LEAGUE

Δεν άντεξε και βούρκωσε ο Ρανιέρι!

Δεν άντεξε και βούρκωσε ο Ρανιέρι!

Η Λέστερ νίκησε 2-0 την Σάντερλαντ και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο τέλος του αγώνα (VIDEO).

Βιώνει τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της προπονητικής του καριέρας. Στα δικά του χέρια γράφεται ιστορία στο απαιτητικότερο και δυσκολότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Τι και αν ένα χρόνο πριν έφευγε ως αποτυχημένος από την Εθνική ομάδα μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε στο Φάληρο. Πλέον, απέχει ελάχιστα βήματα από το πρωτάθλημα Αγγλίας με τη Λέστερ.

Οι "αλεπούδες" χάρη σε δυο γκολ του Βάρντι πέρασαν με 2-0 από το "Στάδιο του Φωτός", νικώντας τη Σάντερλαντ και πλέον με τρεις νίκες σε εναπομείναντα παιχνίδια, θα σηκώσουν την Κούπα και θα πετύχουν έναν άθλο που δεν έχει προηγούμενο στην Premier League. Ασφαλώς και είναι ένα κατόρθωμα που πιστώνεται στον ίδιο, δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιταλός προπονητής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ξέσπασε, λύγισε, δεν κατάφερε να χαλιναγωγήσει τα συναισθήματά του. Απολύτως λογικό όταν βιώνει τέτοιες συγκλονιστικές στιγμές. Ο 65χρονος προπονητής είναι κοντά στο να πετύχει κάτι που δεν κατάφερε σε όλη την υπόλοιπη προπονητική του διαδρομή. Τα καλύτερα είναι μπροστά του...

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ