ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασύλληπτο στατιστικό: ούτε μία επαφή στην περιοχή της Λίβερπουλ η Κάρντιφ στο πρώτο ημίχρονο!

Liverpool's Mohamed Salah scores his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Liverpool and Cardiff City at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 27, 2018. (Dave Thompson/PA via AP)
Liverpool's Mohamed Salah scores his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Liverpool and Cardiff City at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 27, 2018. (Dave Thompson/PA via AP) DAVE THOMPSON/PA VIA AP

Η Λίβερπουλ πέτυχε μόνο ένα γκολ στο πρώτο μέρος κόντρα στην Κάρντιφ, ωστόσο υπάρχει ένα άλλο στατιστικό που μαρτυράει το πόσο ξεκάθαρη ήταν η υπεροχή της κόντρα στους Ουαλούς (PHOTO).

Τη φετινή σεζον το "Άνφιλντ" έχει γίνει τόπος μαρτυρίου για τις περισσότερες ομάδες και η Κάρντιφ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, με την Λίβερπουλ να επικρατεί 4-1 της ουαλικής ομάδας για την 10η αγωνιστική της Premier League και να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι παρότι στο πρώτο 45λεπτο οι "κόκκινοι" του Κλοπ είχαν μόνο ένα γκολ (το 1-0 με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο 10ο λεπτό) υπήρχε ένα στατιστικό που έκανε άπαντες να συνομολογήσουν πως οι γηπεδούχοι ήταν το απόλυτο αφεντικό στο ματς.

Όχι, δεν είναι το 86% κατοχή μπάλας που είχε η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ αλλά το ότι η Κάρντιφ έκλεισε το πρώτο 45λεπτο χωρίς να έχει ούτε μία επαφή της μπάλας στην περιοχή της Λίβερπουλ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΗΜΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ