PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα - Τσέλσι: Ανατροπή μέσα σε δυο λεπτά για τους Λονδρέζους

Chelsea's Christian Pulisic, left, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at the Villa Park stadium in Birmingham, England, Sunday, June 21, 2020. (Molly Darlington/Pool via AP)
Chelsea's Christian Pulisic, left, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at the Villa Park stadium in Birmingham, England, Sunday, June 21, 2020. (Molly Darlington/Pool via AP) AP

Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με τον Χάουζ, αλλά η Τσέλσι έκανε την ανατροπή με τα γκολ των Κρίστιαν Πούλισιτς και Ολιβιέ Ζιρού στο 60ό και 62ο λεπτό αντίστοιχα.

Η Άστον Βίλα υποδέχθηκε την Τσέλσι το απόγευμα της Κυριακής και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κόρντεϊ Χάουζ, ο οποίος νίκησε τον Κέπα στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης με διπλή προσπάθεια.

Οι Λονδρέζοι, ωστόσο, μέσα σε ένα εκρηκτικό δίλεπτο έφθασαν στην ανατροπή στο Μπέρμιγχαμ. Ο Λάμπαρντ πέρασε τον Κρίστιαν Πούλισιτς στο 55ο λεπτό και ο Αμερικανός ισοφάρισε σε 1-1 στο 60ό.

Ο Αθπιλικουέτα έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Πούλισιτς στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νίλαντ.

Στο 62ο λεπτό ήταν η ωραία ομαδική προσπάθεια για τους μπλε. Ο Αθπιλικουέτα βγήκε από αριστερά αυτή τη φορά κι έβγαλε δεύτερη ασίστ στο ματς. Έδωσε στον Ζιρού, ο Γάλλος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στον Χούριχεϊν και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Νορβηγού γκολκίπερ των γηπεδούχων.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ