PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα: Θέλει Τρίπιερ από Ατλέτικο

Atletico Madrid defender Kieran Trippier in action during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano)
Atletico Madrid defender Kieran Trippier in action during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano) AP

Για την απόκτηση του 29χρονου δεξιού μπακ της Ατλέτικο, Κίραν Τρίπιερ, κινείται η Άστον Βίλα σύμφωνα με την Telegraph. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ωστόσο, βάζει εμπόδια.

Η Ατλέτικο απέκτησε τον Ιούλιο του 2019 τον Κίραν Τρίπιερ από την Τότεναμ αντί 22.000.000 ευρώ, ωστόσο η Άστον Βίλα θέλει να επαναπατρίσει τον 29χρονο Άγγλο δεξιό μπακ.

Σύμφωνα με την Telegraph η ομάδα του Μπέρμιγχαμ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Τρίπιερ, ο οποίος έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας. Το πρόβλημα είναι ότι ο Άγγλος είναι η πρώτη επιλογή του Σιμεόνε για τη θέση αυτή.

Άλλωστε ο Αργεντινός προπονητής των ροχιμπλάνκος μίλησε με τον Σαντιάγκο Άριας και του ζήτησε να βρει ομάδα - είναι κοντά στη μετακίνησή του στην Έβερτον αντί 15.000.000 ευρώ - καθώς ο Τρίπιερ θα είναι βασικός.

Photo credits: AP Images

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ