PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα γκολ των κόκκινων διαβόλων

Manchester United's Mason Greenwood celebrates with teammates after scoring his team's second goal during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester United at Villa Park in Birmingham, England, Thursday, July 9, 2020. (AP Photo/Oli Scarff,Pool)
Manchester United's Mason Greenwood celebrates with teammates after scoring his team's second goal during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester United at Villa Park in Birmingham, England, Thursday, July 9, 2020. (AP Photo/Oli Scarff,Pool) AP

Δείτε τα γκολ που πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εκτός έδρας ματς με την Άστον Βίλα για την 34η αγωνιστική της Premier League. (VIDEOS)

Η Άστον Βίλα υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Πέμπτης (5/7) για την 34η αγωνιστική της Premier League και οι κόκκινοι διάβολοι προηγήθηκαν 0-3 στην αναμέτρηση του Μπέρμιγχαμ.

Στο 27ο λεπτό ο Μπρούνο Φερνάντες ανετράπη από τον Κόνσα, ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση κι άνοιξε το σκορ. Το δεύτερο γκολ ήλθε στο πέμπτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Γκρίνγουντ με ωραίο σουτ νίκησε τον Πέπε Ρέινα και έκανε το 0-2. Στο 58ο λεπτό ο Πογκμπά έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ισπανού τερματοφύλακα των γηπεδούχων για το 0-3.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ