PREMIER LEAGUE

Άρσεναλ - Τότεναμ: Λονδρέζικη μάχη για Τιάγκο Σίλβα

PSG's Thiago Silva jubilates after his side scored during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Thiago Silva jubilates after his side scored during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν, Τιάγκο Σίλβα, μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι και ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα σενάρια για το μέλλον του. Άρσεναλ και Τότεναμ ερίζουν για την απόκτησή του.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Τιάγκο Σίλβα, αναμένεται να αποχωρήσει από το Παρίσι μετά από οκτώ χρόνια, με τις Άρσεναλ και Τότεναμ να γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του.

Η Άρσεναλ ποντάρει πολλά στην εξαιρετική προσωπική σχέση του Σίλβα με τον Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος ανανέωσε για ακόμα έναν χρόνο με τους "Gunners". Άλλωστε, οι δύο τους έχουν συνυπάρξει ως συμπαίκτες στην εθνική Βραζιλίας, αλλά και στους πρωταθλητές Γαλλίας για δύο χρόνια (2014-106).

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα (Le10sPORT) η Άρσεναλ είναι σε θέση οδηγού, με την Τότεναμ να εξετάζει την περίπτωση του, καθώς "ψάχνεται" για τα μετόπισθεν. Εκεί ο Τιάγκο Σίλβα μπορεί να συνυπάρξει εκ νέου με τον συμπατριώτη του, Λούκας Μόουρα και τον Σερζ Οριέ.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ