ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρσεναλ - Τότεναμ: Η... φωτογραφία του Λορίς στο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ (VIDEO)

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal from the penalty spot during the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur at the Emirates Stadium in London, Sunday Dec. 2, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal from the penalty spot during the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur at the Emirates Stadium in London, Sunday Dec. 2, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ένα καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ του Ομπαμεγιάνγκ έγραψε το 2-2 στο 56ο λεπτό του ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τότεναμ, σε μια φάση που ο Λορίς αρκέστηκε στο να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας.

Το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ φιλοξενήθηκε στο Emirates για την 14η αγωνιστική της Premier League, με τέσσερα γκολ, δύο για κάθε ομάδα, να έχουν επιτευχθεί μέχρι το 56'.

Ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ για τους "κανονιέρηδες" με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 10ο λεπτό, ο Ντάιερ με κεφαλιά ισοφάρισε στο 30' και ο Κέιν επίσης με με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους Spurs στο 34'.

Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς ο Ομπαμεγιάνγκ ισοφάρισε σε 2-2 για τους γηπεδούχους στο 56ο λεπτό, πιάνοντας ένα καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής, που κατέληξε στην αριστερή γωνία του Λορίς.

Ο Γάλλος γκολκίπερ είχε κάνει αντίθετη κίνηση τη στιγμή που ο Γκαμπονέζος φορ έπιασε το σουτ και με τα φάλτσα που πήρε η μπάλα, δεν είχε καμία τύχη να αντιδράσει. Ο Λορίς αρκέστηκε στο να παρακολουθεί την πορεία της μέχρι τα δίχτυα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ