ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρσεναλ - Τότεναμ: Ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά οι "σπερς" (VIDEO)

Tottenham's Serge Aurier, center, challenges for the ball with Arsenal's Sead Kolasinac, left, and Alex Iwobi during the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur at the Emirates Stadium in London, Sunday Dec. 2, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenham's Serge Aurier, center, challenges for the ball with Arsenal's Sead Kolasinac, left, and Alex Iwobi during the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur at the Emirates Stadium in London, Sunday Dec. 2, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ με τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αλλά η Τότεναμ έφθασε στην ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά. Οι "σπερς" ισοφάρισαν με τον Ντάιερ και πήραν το προβάδισμα (1-2) με την εκτέλεση πέναλτι του Κέιν. (VIDEΟ)

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Τότεναμ στο "Emirates" - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - στο ντέρμπι του Λονδίνου για τη 14η αγωνιστική της Premier League και οι "γκάνερς" άνοιξαν το σκορ με τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δέκα λεπτά μετά από την έναρξη.

Οι "σπερς", ωστόσο, έφθασαν στην ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ισοφάρισαν με τον Έρικ Ντάιερ στο 30ό και πήραν προβάδισμα με εκτέλεση πέναλτι - ύστερα από ανατροπή του Σον από τον Χόλντινγκ - του Χάρι Κέιν στο 34ο. Δείτε τα γκολ σε χρονική σειρά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ