PREMIER LEAGUE

Άρσεναλ: Το απόλυτο τίποτα ο Εζίλ κόντρα στην Έβερτον

Άρσεναλ: Το απόλυτο τίποτα ο Εζίλ κόντρα στην Έβερτον

Ο Μεσούτ Εζίλ αγωνίστηκε για 74 λεπτά στην ήττα της Άρσεναλ από την Έβερτον εκτός έδρας με τον Γερμανό μέσο ουσιαστικά να μην έχει καμία συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας του.

Ο Μεσούτ Εζίλ αγωνίστηκε βασικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Έβερτον με τον Γερμανό μέσο τα 74 λεπτά που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο να μην κάνει ουσιαστικά τίποτα.

Ο Εζίλ δεν έδωσε την παραμικρή βοήθεια στην ομάδα του τόσο στην ανάπτυξη των "κανονιέρηδων" ούτε και στην άμυνα της ομάδας του Έμερι.

Είναι χαρακτηριστικά όσα καταγράφηκαν στα στατιστικά του με τον Γερμανό μέσο να έχει μόνο 39/45 πάσες, αλλά χωρίς αυτές να συνεισφέρουν ουσιαστικά στο παιχνίδι της Άρσεναλ.

Από εκεί και πέρα δεν επιχείρησε ούτε ένα σουτ, δεν είχε ούτε μια πάσα μέσα στην περιοχή, δεν έκανε ούτε ένα τάκλιν, ούτε ένα φάουλ. Ο Εζίλ αγωνίστηκε για 74' στο ματς με την Έβερτον πριν δώσει τη θέση του στον Αϊγουόμπι.

Δείτε χαρακτηριστικά:

Σουτ: 0
Πάσες μέσα στην περιοχή: 0
Ευκαιρίες που δημιούργησε: 0
Πετυχημένες ντρίμπλες: 0
Πετυχημένα τάκλιν: 0
Φάουλ: 0
Κερδισμένα φάουλ: 0
Κερδισμένες μονομαχίες στον αέρα: 0
Κλεψίματα: 0

Να σημειώσουμε ότι σε όλο το ματς η Άρσεναλ είχε κάνει μόλις ένα σουτ το οποίο αποτελεί μια από τις χειρότερες επιδόσεις των "κανονιέρηδων" τα τελευταία χρόνια.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ