PREMIER LEAGUE

Άρσεναλ - Έβερτον: Ο Ομπαμεγιάνγκ άφησε άγαλμα τον... Αντσελότι

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at Emirates stadium in London, Sunday, Feb. 23, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at Emirates stadium in London, Sunday, Feb. 23, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε μετά από μόλις 23'' αγώνα στο δεύτερο μέρος και άφησε άγαλμα τον Κάρλο Αντσελότι που δεν μπορούσε να πιστέψει το γκολ της Άρσεναλ (VIDEO).

Απίστευτο και όμως βγαλμένο από τον μαγικό κόσμο της Premier League! Η Έβερτον κατάφερε να αιφνιδιάσει την Άρσεναλ όταν και προηγήθηκε με τον Κάλβερτ-Λιούιν στα 49'' του αγώνα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι κανονιέρηδες πήραν ρεβάνς, καθώς σκόραραν μετά από μόλις 23''!

Δράστης ο Ομπαμεγιάνγκ που νίκησε τον Πίκφορντ με εξαιρετική κεφαλιά μετά από σέντρα του Πεπέ από τα δεξιά, με τον επιθετικό από την Γκαμπόν να φτάνει μάλιστα τα 32 γκολ στα 38 ματς στην καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα που έχουν διεξαχθεί ημέρα Κυριακή και να αφήνει εμβρόντητο στον πάγκο τον τεχνικο των μπλε του Λίβερπουλ, Κάρλο Αντσελότι.

Είναι επίσης εντυπωσιακό πως μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία της Premier League σημειώθηκε γκολ στο πρώτο λεπτό και στα δύο ημίχρονα, μετά από το Νιούκαστλ - Άρσεναλ τον Ιανουάριο του 1996 και το Τσάρλτον - Λιντς τον Μάρτιο του 2001.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρσεναλ - Έβερτον: Έπιασαν στον ύπνο τους Λονδρέζους στα 49''!
Άρσεναλ - Έβερτον: Ανατροπή με μαγικές ασίστ από Σάκα και Λουίζ
Άρσεναλ - Έβερτον: Γλίτωσε την αποβολή και σκόραρε τρία λεπτά μετά ο Ρισάρλιζον!
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ