PREMIER LEAGUE

Άρσεναλ - Έβερτον: Γλίτωσε την αποβολή και σκόραρε τρία λεπτά μετά ο Ρισάρλιζον!

Άρσεναλ - Έβερτον: Γλίτωσε την αποβολή και σκόραρε τρία λεπτά μετά ο Ρισάρλιζον!

Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στο Άρσεναλ - Έβερτον, με τον Ρισάρλιζον να γλιτώνει αρχικά την αποβολή και λίγα λεπτά μετά να ισοφαρίζει σε 2-2 (VIDEOS).

Η αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Έβερτον το βράδυ της Κυριακής προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τους θεατές που βρέθηκαν στο "Emirates" να βλέπουν διά ζώσης τέσσερα γκολ, δύο από κάθε ομάδα.

Η ομάδα του Αντσελότι πέτυχε γκολ από τα αποδυτήρια με τον Κάλβερτ-Λιούιν στα 49'' και εκείνη του Αρτέτα έκανε την ανατροπή με τους Ενκετιά και Ομπαμεγιάνγκ στο 27' και στο 33', με τα ζαχαρωτά να μην πετάνε όμως λευκή πετσέτα και να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις.

Πρωταγωνιστής σε αυτό το διάστημα ήταν ο Ρισάρλιζον, όχι μόνο σε μία αλλά σε δύο φάσεις. Αρχικά ο Βραζιλιάνος έκανε ένα δυνατό φάουλ στον Σεμπάγιος, με τους παίκτες της Άρσεναλ να ζητούν από τον διαιτητή να του δείξει απευθείας κόκκινη αλλά τον άρχοντα του αγώνα να κρίνει πως δεν υπήρχε πρόθεση και να τον τιμωρεί με κίτρινη.

Τρία λεπτα μετά και συγκεκριμένα στο τέταρτο λεπτο των καθυστερήσεων, ο Ρισάρλιζον "χτύπησε": μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Σίγκουρντσον που έκανε το σουτ, η μπάλα αναπήδησε στο έδαφος, ο Μίνα πήρε την κεφαλιά και ο Ρισάρλιζον νίκησε με προβολή τον Λένο για να φέρει το ματς σε απόλυτη ισορροπία (2-2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανατροπή με μαγικές ασίστ από Σάκα και Λουίζ
Άρσεναλ - Έβερτον: Έπιασαν στον ύπνο τους Λονδρέζους στα 49''!
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ