PREMIER LEAGUE

Άρσεναλ - Έβερτον: Έπιασαν στον ύπνο τους Λονδρέζους στα 49''!

Άρσεναλ - Έβερτον: Έπιασαν στον ύπνο τους Λονδρέζους στα 49''!

Η Έβερτον πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό εις βάρος της Άρσεναλ καθώς άνοιξε το σκορ με τον Κάλβερτ-Λιούιν στο "Emirates" πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα (VIDEO)!

Αν υπάρχει ένα ματς που μπορεί -τουλάχιστον στο ξεκίνημά του- να αποτελέσει οδηγό για τον Ολυμπιακό ενόψει της δεύτερης μάχης του με την Άρσεναλ στους "32" του Europa League- τότε αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από την κόντρα των Λονδρέζων με την Έβερτον το βράδυ της Κυριακής.

Οι Πειραιώτες του Πέδρο Μαρτίνς θέλουν τουλάχιστον ένα γκολ την ερχόμενη Πέμπτη για να μπουν στο παιχνίδι της πρόκρισης μετά την ήττα τους με 1-0 στο πρώτο ματς και τα ζαχαρωτά τούς έδειξαν πώς μπορεί να χτυπηθεί η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, με εντυπωσιακό τρόπο μάλιστα.

Και αυτό γιατί όχι μόνο μπόρεσαν να αιφνιδιάσουν την Άρσεναλ πετυχαίνοντας πρώτοι γκολ αλλά το έκαναν με απόλυτα εμφατικό τρόπο, σκοράροντας με τη συμπλήρωση 49 δευτερολέπτων! Ο Γκίλφι Σίγκουρντσον εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Νταβίντ Λουίζ απέτυχε να απομακρύνει με το κεφάλι, με τη μπάλα να στρώνεται στο δρόμο του Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν που νίκησε τον Λένο με εναέριο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή!

Σημειώνεται πως αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά που η Άρσεναλ δέχτηκε γκολ στο 1ο λεπτό σε εντός έδρας αγώνα της στην Premier League (η πρώτη ήταν τον Αύγουστο του 2007, με την Φούλαμ να σκοράρει εις βάρος της στα 51''), με τον Κάλβερτ-Λιούιν να φτάνει από την πλευρά του τα 12 γκολ στη φετινή Premier League και να γίνεται ο πρώτος Άγγλος παίκτης που φτάνει σε αυτό το νούμερο με τη φανέλα των ζαχαρωτών μετά τον Κέβιν Κάμπελ τη σεζόν 1999-2000.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ