PREMIER LEAGUE

Αποκαλύπτει τους λόγους που έφυγε από τη Λέστερ ο Ρανιέρι

Leicester manager Claudio Ranieri stands pitch side ahead of the Champions League round of 16 soccer match between Sevilla and Leicester City at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Leicester manager Claudio Ranieri stands pitch side ahead of the Champions League round of 16 soccer match between Sevilla and Leicester City at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Για την απόλυσή του απ' τη Λέστερ θα μιλήσει ο Κλάουντιο Ρανιέρι σε τηλεοπτικό πάνελ του SkySports. Ο Ιταλός τεχνικός είναι έτοιμος να αναλύσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο.

Έτοιμος να "σπάσει" τη σιωπή του είναι ο Κλάουντιο Ρανιέρι, ύστερα απ' την απομάκρυνσή του απ΄την τεχνική ηγεσία της Λέστερ. Ο 65χρονος αποδέχθηκε την πρόταση του SkySports και θα βρεθεί σε τηλεοπτικό πάνελ για να μιλήσει για το τι συνέβη τη φετινή σεζόν στις "αλεπούδες".

Ο Ιταλός κόουτς θα βρεθεί στις 10 Απριλίου στην εκπομπή "Monday Night Football", στην οποία θα βρίσκονται οι Τζέιμι Κάραχερ και Γκάρι Νέβιλ. Σύμφωνα με την "Dailymail", ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας επέλεξε τους εν λόγω τηλεσχολιαστές, επειδή απ' την ημέρα της απόλυσής του τέθηκαν υπέρ του και κατηγόρησαν τη Λέστερ για την εν λόγω απόφαση.

Μάλιστα, ο Ρανιέρι τους έχει δώσει το "ελεύθερο" και δεν θα υπάρξουν... απαγορευμένες ερωτήσεις. Φαίνεται ότι είναι έτοιμος να απαντήσει σε κάθε τους απορία αναφορικά με την απομάκρυνσή του απ' τον πάγκο των πρωταθλητών Αγγλίας.

Η αλήθεια είναι ότι απ' την ημέρα που απολύθηκε απ' τις "αλεπούδες" δεν έχει δώσει κάποια συνέντευξη, στην οποία να αποκαλύπτει τους λόγους που τον "οδήγησαν" στην έξοδο. Κάτι που σημαίνει ότι η παρουσία του στην εκπομπή "Monday Night Football" ίσως δώσει απαντήσεις σε πολλά καίρια ζητήματα.

AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ