PREMIER LEAGUE

Άνσγουορθ: "Δεν υπάρχει θέμα με Μιραλάς"

Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Μιραλάς PETER BYRNE/PA VIA AP

Ο Ντέιβιντ Άνσγουορθ σε δηλώσεις του υποβάθμισε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Μιραλάς, εξέφρασε τη βεβαιότητα του για την αφοσίωση του στην Έβερτον και υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Βέλγο αλλά ούτε και τον Σνιντερλέν.

Κέβιν Μιραλάς και Μοργκάν Σνιντερλέν είχαν πέσει σε δυσμένεια στην Έβερτον, ωστόσο μετά τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Άνσγουορθ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (17/11), μοιάζει να επιχειρείται μια αλλαγή κλίματος για τους δύο παίκτες.

Στις δηλώσεις του, ο Άνσγουορθ υποβάθμισε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Βέλγο και τον Γάλλο και εξέφρασε τη βεβαιότητα του για την αφοσίωση τους στην Έβερτον.

"Έχω δει την συγκεκριμένη ιστορία και πολλά από όσα έχουν γραφτεί είναι εντελώς λανθασμένα. Είδα τα σχόλια και των δύο παικτών, τους οποίους στηρίζω πλήρως. Είναι κάτι που δημιουργήθηκε από το τίποτα.

Και στους δύο δόθηκε η επιλογή να ολοκληρώσουν την προπόνηση και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Είμαστε σε μια εποχή που δεν μπορείς ούτε να φτερνιστείς χωρίς κάποιος να το μάθει.

Όχι, δεν έχω καμία αμφιβολία για την αφοσίωση τους στον σύλλογο. Ξέρω ότι είναι 100% εδώ. Αν δεν ήταν στην ομάδα θα ήταν σίγουρα απογοητευμένοι - ίσως αυτό να το θέλατε. Δεν υπάρχει τίποτα όμως, ειλικρινά.

Μπορώ να διαβεβαιώσω όλους τους οπαδούς της Έβερτον ότι και οι δύο παίκτες είναι απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτό τον σπουδαίο σύλλογο. Δεν υπάρχει κανένα θέμα", τόνισε ο τεχνικός των "ζαχαρωτών", την στιγμή που στο Νησί εικάζουν ότι από το ματς με την Κρίσταλ Πάλας μπορεί να ξεκινήσει η επανένταξη των Μιραλάς και Σνιντερλέν στην ενδεκάδα.

Peter Byrne/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ