PREMIER LEAGUE

Άνοιξε την πόρτα για Μιραλάς ο Αλαρντάις

Apollon's Valentin Roberge, left, with Everton's Kevin Mirallas during the Europa League group E soccer match between Apollon Limassol and Everton at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Apollon's Valentin Roberge, left, with Everton's Kevin Mirallas during the Europa League group E soccer match between Apollon Limassol and Everton at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Ο προπονητής της Έβερτον, Σαμ Αλαρντάις, απάντησε σε ερώτηση για τον Κέβιν Μιραλάς, ανοίγοντας την πόρτα για την αποχώρηση του Βέλγου μεσοεπιθετικού.

Σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (4/1) ο προπονητής της Έβερτον Σαμ Αλαρντάις ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τα μεταγραφικά θέματα και αναφερόμενος στον Κέβιν Μιραλάς, άφησε να εννοηθεί ότι είναι φευγάτος από τα "ζαχαρωτά" και έθεσε δύο προϋποθέσεις για το "διαζύγιο".

Ο "Big Sam" άνοιξε την πόρτα για την αποχώρηση του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος παραμένει σταθερά στη λίστα του Ολυμπιακού. Ο Αλαρντάις είπε: "Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Θα αρέσει στον Κέβιν η ομάδα που θα του κάνει πρόταση; Θα συμφωνήσουμε εμείς με την προσφορά που θα μας γίνει. Ποτέ δεν λες ποτέ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου".

Μιλώντας μεταξύ άλλων για τα μεταγραφικά ζητήματα της Έβερτον, ο Αλαρντάις επανέλαβε ότι η ομάδα του είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας για την απόκτηση του επιθετικού Σενκ Τοσούν, για του οποίου την απόκτηση έδειξε αισιόδοξος.

(AP Photo/Petros Karadjias)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ