PREMIER LEAGUE

Ανανέωσε με Στόουκ ο Αφελάι

Ανανέωσε με Στόουκ ο Αφελάι

Στη Στόουκ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα ανήκει ο Ιμπραχίμ Αφελάι, αφού επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα της Premier League. Τι δήλωσε σχετικά με την ανανέωση, αλλά και τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ιμπραχίμ Αφελάι, έχει ικανοποιήσει τη Στόουκ Σίτι με τις εμφανίσεις του τον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στην Αγγλία και εκείνη αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ολλανδού μεσοεπιθετικού ως το 2019.

Η σύμβαση που υπήρχε μέχρι πρότινος είχε ισχύ έως τον ερχόμενο Ιούνιο και παρότι οι αριθμοί του δεν έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις στον περίγυρο της ομάδας (μόλις 3 γκολ σε 55 εμφανίσεις), οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου πείστηκαν να συνεχίσουν μαζί του. Πάντως, ο 30χρονος είχε λείψει σχεδόν οκτώ μήνες από την αγωνιστική δράση, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο και επέστρεψε τον περασμένο Δεκέμβριο.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα ένιωσα σαν στο σπίτι μου και ανυπομονώ για το μέλλον. Ελπίζω να συνεχίσουμε να προοδεύουμε και να αναπτυσσόμαστε. Ο τραυματισμός μου ανήκει στο παρελθόν”, είπε -μεταξύ άλλων- ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Οι "Potters" απέκτησαν τον Αφελάι ως ελεύθερο το 2015 και έκτοτε σημειώνουν μία σταδιακή εξέλιξη στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχοντας παράλληλα σταθεροποιηθεί στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ