PREMIER LEAGUE

Ανακοίνωσε Μόγες η Γουέστ Χαμ

Ανακοίνωσε Μόγες η Γουέστ Χαμ
2017 WEST HAM UNITED FC

H Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος διαδέχεται τον Σλάβεν Μπίλιτς στην τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας.

Προπονητής της Γουέστ Χαμ με κάθε επισημότητα είναι ο Ντέιβιντ Μόγες. Τα "σφυριά" ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Σκοτσέζο προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν, ο οποίος διαδέχεται τον Σλάβεν Μπίλιτς στην τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας.

Ο Κροάτης απολύθηκε τη Δευτέρα (06/11), ύστερα από 2,5 χρόνια στη Γουέστ Χαμ, εξαιτίας της κάκιστης πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο Μόγες καλείται να επαναφέρει τα "σφυριά" σε ομαλή ρότα, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στην 18η θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς, ενώ αγνοούν τη χαρά της νίκης απ' τις 30 Σεπτεμβρίου, όταν κι επικράτησαν 1-0 της Σουόνσι για την 7η αγωνιστική της Premier League.

"Ανυπομονώ να συναντήσω τους φιλάθλους της ομάδας στο γήπεδο. Ανυπομονώ να τους δω να στηρίζουν την ομάδα. Χρειαζόμαστε στήριξη και θέλουμε όλους δίπλα μας. Έχουμε πολλή δουλειά, αλλά είμαι σίγουρος πως μπορούμε να πάρουμε τα κατάλληλα αποτελέσματα", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του.

Ο Μόγες ολοκλήρωσε την πέρυσινή σεζόν στη Σάντερλαντ, με την οποία γνώρισε την... πίκρα του υποβιβασμού, ενώ κατά το παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο των Έβερτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Η ανακοίνωση:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ