PREMIER LEAGUE

Αισχροί οπαδοί της Σαουθάμπτον χλεύαζαν για το θάνατο του Σάλα με "αεροπλανάκι"!

Αισχροί οπαδοί της Σαουθάμπτον χλεύαζαν για το θάνατο του Σάλα με "αεροπλανάκι"!

Οπαδοί της Σαουθάμπτον, που αργότερα εκδιώχθηκαν από το γήπεδο, προχώρησαν σε χυδαίες χειρονομίες κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κάρντιφ, την οποία χλεύαζαν για τον θάνατο του Σάλα. (VIDEO)

Στις 19 Ιανουαρίου η Κάρντιφ ολοκλήρωσε την πιο δαπανηρή μεταγραφή της ιστορίας της, δίνοντας 17 εκατ. ευρώ στη Ναντ για χάρη του Αργεντινού φορ, Εμιλιάνο Σάλα. Δύο μέρες μετά, το αεροσκάφος στο οποίο είχε επιβιβαστεί ο 28χρονος, "πετώντας" για την πρωτεύουσα της Ιουλίας, εξασφανίστηκε από τα ραντάρ.

Ύστερα από έρευνες που κράτησαν για μέρες, στις 4 Φεβρουαρίου το Piper PA-46 Malibu βρέθηκε στον βυθό της θάλασσας, στη Μάγχη. Αργά το βράδυ της Πέμπτης (8/2) έγινε επισήμως γνωστό ότι ο Σάλα βρέθηκε νεκρός. Το Σάββατο (9/2) η Κάρντιφ, στη... σκιά του χαμού του Αργεντινού, κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός εδρας τη Σαουθάμπτον, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League.

Δύο οπαδοί των Αγίων φέρθηκαν χυδαία στην εξέδρα. Θέλησαν να χλευάσουν την Κάρντιφ για τον θάνατο του Σάλα και έκαναν χειρονομίες που παρέπεμπαν σε αεροπλάνο. Και οι δύο, όπως έγινε γνωστό, εκδιώχθηκαν από το St. Mary's Stadium. Υπενθυμίζεται ότι η Κάρντιφ νίκησε 2-1 με γκολ του Dahrup Zohorè στο 93'.

Δείτε τις αισχρές χειρονομίες των δύο οπαδών:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ