ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15/10/2000: Όταν παίκτης αποβλήθηκε σε 2'' για εξύβριση επειδή ο διαιτητής σφύριξε δίπλα στο αυτί του!

15/10/2000: Όταν παίκτης αποβλήθηκε σε 2'' για εξύβριση επειδή ο διαιτητής σφύριξε δίπλα στο αυτί του!

Σαν σήμερα (15/10) το 2000, ο Λι Τοντ της ερασιτεχνικής, Κρος Φαρμ Παρκ Σέλτικ, αποβλήθηκε στο 2ο δευτερόλεπτο για εξύβριση στον διαιτητή, επειδή σχολίασε άκομψα το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα ακριβώς δίπλα στο αυτί του!

Πολλά περίεργα έχουν συμβεί στο ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά θα εξακολουθούν να συμβαίνουν. Το παρακάτω περιστατικό όμως είναι ότι από τα πιο αστεία που έχουν συμβεί σε αγώνα και ο παντελώς άγνωστος, Λι Τοντ, κέρδισε -άθελά του βέβαια- τη δική του αναγνωρισιμότητα. Δεν το έκανε για κάποιο γκολ ή για κάποια τρομερή φάση, αλλά επειδή αποβλήθηκε μόλις στο 2ο δευτερόλεπτο!

Ήταν σαν σήμερα πριν από ακριβώς 18 χρόνια (15/10/2000) και ο άσημος επιθετικός της Κρος Φαρμ Παρκ Σέλτικ περίμενε με ανυπομονησία την σέντρα του αγώνα με τους Τόντον Ιστ Ριτς Γουόντερερς. Όλα ήταν έτοιμα για την έναρξη του αγώνα και μόλις 2'' από το εναρκτήριο σφύριγμα γράφτηκε ιστορία!

Ο Τοντ αποβλήθηκε από τον διαιτητή για εξύβριση. Θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος "μα τι τον νευρίασε μόλις σε 2 δευτερόλεπτα;" και δεν θα έχει άδικο. Πολύ απλά, είχε την ατυχία να στέκεται δίπλα στο διαιτητή την ώρα που αυτός σφύριξε τη σέντρα και η σφυρίχτρα ήταν δίπλα στο αυτί του με αποτέλεσμα να τον ξεκουφάνει.

Ο θόρυβος ήταν τόσο εκκωφαντικός και ενοχλητικός, που σχολίασε δυνατά και πιθανότατα αυθόρμητα "Fuck me, that was loud". Ο διαιτητής το πήρε αρκετά προσωπικά, αν και ο Τοντ περισσότερο το είπε φωναχτά, αντί να το "πνίξει", με αποτέλεσμα να του δείξει αμέσως την κόκκινη κάρτα για εξύβριση!

"Δεν έβρισα τον διαιτητή ή κάποιον άλλον. Οποιοσδήποτε στη θέση μου το ίδιο θα έκανε. Λίγο ακόμα και θα με κούφαινε", ήταν η δήλωση που έκανε μετά το τέλος ο Τοντ, όταν ρωτήθηκε για το συμβάν, ενώ θέση για το τραγελαφικό περιστατικό πήρε και ο προπονητής του, ο οποίος ανέφερε: "Οι παίκτες πρέπει να αποβάλλονται όταν βρίζουν τον διαιτητή ή κάποιον άλλο παίκτη. Αλλά υποτίθεται ότι οι διαιτητές πρέπει να χρησιμοποιούν και λίγη από την κοινή λογική".

Για την ιστορία, η ομάδα του Λι Τοντ , αν και ο ίδιος αποβλήθηκε με το "καλημέρα" του αγώνα, επικράτησε με το εμφατικό 11-2!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ