ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Υπέγραψε στην Al-Fayha ο Τζιόλης

Υπέγραψε στην Al-Fayha ο Τζιόλης
Τζιόλης

Η Al-Fayha ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Ο 32χρονος διεθνής μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, που είναι η 11η της καριέρας του. (PHOTOS).

Η μεταγραφή του Αλέξανδρου Τζιόλη στην Al-Fayha της Σαουδικής Αραβίας ολοκληρώθηκε. Ο 32χρονος χαφ πέρασε από εξετάσεις με επιτυχία και ακολούθως έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η νέα του ομάδα από τη Σαουδική Αραβία είναι η 11 της καριέρας του, καθώς είχαν προηγηθεί Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, Βέρντερ Βρέμης, Σιένα, Ρασίνγκ Σανταντέρ, Μονακό, ΑΠΟΕΛ, ΠΑΟΚ, Καϊσέρισπορ και Χαρτς. Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει στις 27 Ιουλίου ότι ο Κατερινιώτης έχει πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και μία μέρα μετά ανακοινώθηκε ότι υπέγραψε προσύμφωνο.

Το βράδυ της Παρασκευής (4/8) έπεσα και επισήμως οι υπογραφές, καθώς ο Κατερινιώτης ταξίδεψε στην πόλη Al Majma'ah, όπου εδρεύει η Al-Fayha. Η νέα ομάδα του Τζιόλη ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Έλληνας χαφ θα λάβει 1.400.000 ευρώ για τα δύο χρόνια του συμβολαίου του.

Υπέγραψε στην Al-Fayha ο Τζιόλης
Τζιόλης
Υπέγραψε στην Al-Fayha ο Τζιόλης
Τζιόλης
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ