ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Υπέγραψε στη Βίλεμ ο Τσιμίκας

Υπέγραψε στη Βίλεμ ο Τσιμίκας

Με τον περσινό δανεισμό του από τον Ολυμπιακό στην Έσμπιεργκ, ο Κώστας Τσιμίκας συνεχίζει εκτός συνόρων την καριέρα του καθώς υπέγραψε για έναν χρόνο στη Βίλεμ.

Το δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου, ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δανίας με τη φανέλα της Έσμπιεργκ.

Ο 21χρονος Έλληνας μπακ είχε καλή παρουσία και σε 13 συμμετοχές (1036') είχε απολογισμό δύο γκολ και δύο ασίστ, ωστόσο η δική του προσπάθεια δεν αποδείχθηκε αρκετή για την αποφυγή του υποβιβασμού της ομάδας του.

Ο Τσιμίκας ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Έσμπιεργκ και επέστρεψε στον Ολυμπιακό, όπου όμως δεν υπήρχε χώρος στο ρόστερ της νέας σεζόν. Έτσι ο Έλληνας μπακ παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός, αυτή τη φορά στην ολλανδική Βίλεμ.

Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Παρασκευής (30/6) και έτσι τη νέα σεζόν θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως η Eredivisie, με τη Βίλεμ να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό ως δανεικό για ένα χρόνο.

"Είμαι γρήγορος και προσπαθώ να δημιουργώ ευκαιρίες από αριστερά. Με το στυλ παιχνιδιού μου σε συνδυασμό με το επιθετικό ολλανδικό ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι μπορώ να ταιριάξω καλά εδώ", τόνισε ο Τσιμίκας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Βίλεμ, ενώ θα αγωνίζεται με το Νο 21 στην πλάτη.

"Η κάλυψη της θέσης του αριστερού μπακ αποτελούσε προτεραιότητα για εμάς. Ο Κώστας είναι ένας νεαρός και ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης που ταιριάζει άψογα στον επιθυμητό τρόπο παιχνιδιού μας", υποστήριξε από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιορίς Ματάισεν.

Υπέγραψε στη Βίλεμ ο Τσιμίκας

Photo credits: Willem II official - twitter

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ