ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Χάλασε" του Παπαδόπουλου στην Κίνα, ενδιαφέρον από Ντινάμο Μόσχας

Greece's Kyriakos Papadopoulos, right, runs for the ball in front of Estonia's Henri Anier during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Estonia at Georgios Karaiskakis Stadium, in Piraeus port, near Athens, on Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris)
Greece's Kyriakos Papadopoulos, right, runs for the ball in front of Estonia's Henri Anier during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Estonia at Georgios Karaiskakis Stadium, in Piraeus port, near Athens, on Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Η μεταγραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου δεν προχώρησε στη Shangai Shenhua εξαιτίας διαφωνίας σε κάποιους όρους του συμβολαίου, αλλά ο 27χρονος στόπερ είναι πιθανό να συνεχίσει στη Ρωσία, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από την Ντινάμο Μόσχας.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στην Κίνα προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στη Shangai Shenhua, αλλά τελικά η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα ολοκληρωθεί, καθώς προέκυψε διαφωνία σε κάποιους όρους του συμβολαίου.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 27χρονος διεθνής στόπερ δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία, αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον της Ντινάμο Μόσχας για την απόκτησή του. Μάλιστα, ο αμυντικός του Αμβούργου αναμένεται να "πετάξει" τις προσεχείς ημέρες για τη Μόσχα προκειμένου να έχει δια ζώσης συνάντηση με τους διοικούντες την Ντινάμο.

Θυμίζουμε πως ο Παπαδόπουλος δεν υπολογίζεται από το Αμβούργο, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να του έχουν δώσει το ελεύθερο να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντινάμο βρίσκεται στην 8η θέση του ρωσικού πρωταθλήματος με 24 βαθμούς, 10 λιγότερους από την 5η Λοκομοτίβ Μόσχας που καταλαμβάνει ευρωπαϊκή θέση.

Στη ρωσική ομάδα αγωνίζονται αρκετοί γνωστοί ποδοσφαιριστές όπως ο Σαρλ Καμπορέ, ο Ρόμαν Νοϊστάντερ, ο Μαξιμίλιαν Φίλιπ, καθώς κι ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Photo Credits: AP Photo/Petros Giannakouris

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ