Βούρκωσε ο Ρέτσος στο "αντίο" του

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αναχώρησε σήμερα (5/9) για την Γερμανία και το κλίμα ήταν φορτισμένο, με τον ίδιο μάλιστα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν μίλησε στην κάμερα της NOVA. Δείτε φωτογραφικό υλικό.

Η ώρα για να ανοίξει τα φτερά του και να κυνηγήσει το όνειρό του έφτασε. Ένα παιδί 19 ετών, το οποίο είναι προικισμένο με ταλέντο και το οποίο έχει την ευκαιρία να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να πραγματοποιήσει μια λαμπρή καριέρα.

Μέσα από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού, εκεί "μεγάλωσε", εκεί δημιουργήθηκε ποδοσφαιρικά, έπαιξε 1,5 χρόνο στην πρώτη ομάδα και πήρε μετεγγραφή 22.000.000 ευρώ για την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ένα ποσό ασύλληπτο, εξωπραγματικό για την ηλικία του!

Και όμως, οι Γερμανοί αποφάσισαν να επενδύσουν στο ταλέντο, βλέποντας ότι έχει πολλά προσόντα. Ο διεθνής σέντερ μπακ, αναχώρησε σήμερα (5/9) για την Γερμανία, αφού ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας και θα ενταχθεί πλέον στη νέα του ομάδα.

Το κλίμα στο αεροδρόμιο ήταν φορτισμένο και συγκινησιακό. Ο Ρέτσος, ένα παιδί σεμνό, χαμηλών τόνων, λύγισε, έσπασε, βούρκωσε. Την ώρα που μιλούσε στην κάμερα της NOVA, τα μάτια του γέμισαν δάκρυα. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο αυτό που του συμβαίνει.

Στο αεροδρόμιο ήταν συγγενείς και φίλοι για να τον αποχαιρετήσουν, έβλεπες παντού χαμογελαστά πρόσωπα και υπερήφανα για το δικό τους παιδί που θα κυνηγήσει το όνειρό του και θα προσπαθήσει να κάνει μια λαμπρή πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Με την ευχή όλων μας να τα καταφέρει...

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το "Ελ. Βενιζέλος":

 

Η... προσευχή του νεαρού άσου μέσα από το αεροπλάνο:

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24