ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Βλέπει" Παπαδόπουλο η Σέλτικ

Hamburg's Kyriakos Papadopoulos, center, and Mainz' goalie Florian Mueller challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and FSV Mainz 05, in Hamburg, Germany, Saturday, March 3, 2018. (Axel Heimken/dpa via AP)
Hamburg's Kyriakos Papadopoulos, center, and Mainz' goalie Florian Mueller challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and FSV Mainz 05, in Hamburg, Germany, Saturday, March 3, 2018. (Axel Heimken/dpa via AP) AXEL HEIMKEN/DPA VIA AP

Η Σέλτικ εξετάζει την περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος θα αφήσει την Bundesliga στο τέλος της σεζόν, για την ενίσχυσή της στα μετόπισθεν κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Μόνο το τυπικό (μαθηματικό) σκέλος απομένει για να "σφραγίσει" η Σέλτικ την έβδομη διαδοχική κατάκτηση του τίτλου της Scottish Premiership, αλλά η ομάδα της Γλασκώβης σχεδιάζει ήδη την επόμενη σεζόν.

Προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, καθώς οι χειμερινές μεταγραφικές ενισχύσεις (Τζακ Χέντρι και Μάρβιν Κόμπερ) δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες, ενώ και ο Ντεντρίκ Μπογιατά έχει εμφανίσει αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Σύμφωνα με το "HITC", ο τεχνικός της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς, εξετάζει την περίπτωση του 26χρονου Έλληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού του Αμβούργου, Κυριάκου Παπαδόπουλου. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ο Παπαδόπουλος θα αποχωρήσει από την Bundseliga στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το 2020.

Εκεί βρίσκεται, άλλωστε, από το 2010 όταν κι έφυγε από τον Ολυμπιακό με προορισμό τη Σάλκε (με την οποία κατέκτησε ένα Κύπελλο κι ένα Supercup τη σεζόν 2010-2011). Έπειτα, φόρεσε τις φανέλες των Λεβερκούζεν, Λειψίας κι από πέρυσι του Αμβούργου.

Τη φανέλα της Σέλτικ έχει φορέσει κι άλλος ένας Έλληνας στο παρελθόν. Με ιδιαίτερη επιτυχία, μάλιστα. Ο Γιώργος Σαμαράς παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό της ομάδας της Σκωτίας, το οποίο αποχαιρέτησε το 2014.

Photo credits: Axel Heimken/dpa via AP

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ