ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βλαχοδήμος: "Πάντα με ρωτάνε για τη Νιούκαστλ, νιώθω υπέροχα στη Μπενφίκα"

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έδωσε συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Kicker. Ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ που αποκάλυψε το Sport24.gr, σχολίασε την κατάσταση με τον κορονοϊό και τη μάχη του τίτλου με τη Μπενφίκα.

Συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Kicker έδωσε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα μίλησε για την επανέναρξη του πορτογαλικού πρωταθλήματος, τη "μάχη" του τίτλου με την Πόρτο, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του, με ειδική αναφορά στη Νιούκαστλ, θέμα που είχατε διαβάσει στο Sport24.gr.

Αρχικά είπε: "Είμαι χαρούμενος που συνεχίζεται το πρωτάθλημα. Η Μπουντεσλίγκα έδειξε το δρόμο. Νομίζω ότι όλοι είχαμε ένα άγχος λόγω του κορονοϊού, εγώ κυρίως γιατί η κοπέλα μου είναι έγκυος. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όμως, μόνο τον κορονοϊό δεν έχω στο κεφάλι. Είμαι σε πλεονεκτική θέση, καθώς η Μπενφίκα κάνει τα πάντα για να μας προστατέψει. Έχουμε καταπληκτικό προπονητικό, ένα από τα καλύτερα, στο οποίο υπάρχει και ξενοδοχείο. Ο κάθε παίκτης έχει το δωμάτιό του, μας κάνουν τεστ, δίνουμε προσοχή στην υγιεινή. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του".

Για τη μάχη του τίτλου με την Πόρτο:
"Βρίσκονται ένα πόντο μπροστά. Και πέρυσι ήταν μια μάχη που κρίθηκε στο τέλος υπέρ μας. Είναι δύο ομάδες με τεράστια ποιότητα. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, θεωρώ πως θα έχουμε μεγαλύτερη θέληση να πάρουμε το πρωτάθλημα για τους απίστευτους οπαδούς μας".

Για το αν αποχωρήσει από τη Μπενφίκα:
"Για την ώρα σκέφτομαι μόνο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα ήταν απίστευτο να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία".

Για το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ που φέρεται διατεθειμένη να δώσει 60 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει: "Πάντα με ρωτάνε γι΄αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως έχω συμβόλαιο με τη Μπενφίκα. Είναι φανταστική ομάδα η Μπενφίκα. Νιώθω υπέροχα εδώ. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να γίνομαι κάθε φορά καλύτερος σε αγώνες και προπονήσεις".

Για το γεγονός ότι έφυγε απογοητευμένος από τη Στουτγκάρδη και τώρα αξίζει 60 εκατ:
"Δεν ήμουν απογοητευμένος σε καμία περίπτωση. Απλά ήθελα να παίζω. Σε κάθε περίπτωση ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Βελτιώθηκα στον Παναθηναϊκό και τώρα είμαι Νο1 στη Μπενφίκα, μια τοπ ευρωπαϊκή ομάδα. Πήρα πρωτάθλημα, έπαιξα στο Champions League και έγινε διεθνής".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ