ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βίλεμ: Θέλει τον Βρουσάι, αποχωρεί ο Στρέζος

EREDIVISIE / ΒΙΛΕΜ - ΜΠΡΕΝΤΑ / ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Βρουσάι, Βίλεμ (eurokinissi) EUROKINISSI

Η Βίλεμ έχει ενημερώσει για τις προθέσεις της να κρατήσει στο ρόστερ της τον Βρουσάι και μένει να τα βρει με τον Ολυμπιακό ενώ ο Στρέζος δεν θα συνεχίσει στους Ολλανδούς.

Διαφορετικοί θα είναι οι δρόμοι που θα τραβήξουν δύο εκ των Ελλήνων που αγωνίζονται στη Βίλεμ, των οποίων τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Ο λόγος για τους Μάριο Βρουσάι και Γιώργο Στρέζο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στα τέλη Μαρτίου κάθε ομάδα της Ολλανδίας είναι αναγκασμένη να ενημερώνει την ομοσπονδία αναφορικά με το τι προτίθεται να κάνει με τους παίκτες που είναι στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.

Η Βίλεμ αρχικά ενημέρωσε πως θέλει να κρατήσει τον Βρουσάι και μετά τη λήξη του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό στις 30 Ιουνίου. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει είτε να καταβάλει τη ρήτρα που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες από την ημέρα που είχε γίνει η συμφωνία τον Ιανουάριο του 2019, είτε να τα βρουν Βίλεμ και Ολυμπιακός σε ένα άλλο ποσό.

Στον Ολλανδικό σύλλογο είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το διεθνή μέσο ο οποίος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην ομάδα, να τη βοηθήσει να ανέβει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ενώ και ο ίδιος μέσα από τις εμφανίσεις του βρέθηκε στην Εθνική Ελλάδας.

Από την άλλη ο Γιώργος Στρέζος πήγε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Βίλεμ για να την ενισχύσει κάτω από τα γκολπόστ υπογράφοντας για ένα χρόνο. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου και από τη στιγμή που το πρωτάθλημα στην Ολλανδία τελείωσε ουσιαστικά είναι ελεύθερος. Αυτό γιατί η Βίλεμ δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συμφωνία με τον 25χρονο τερματοφύλακα.

Ο Στρέζος θα επιδιώξει πρώτα να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό καθώς θέλει να παραμείνει εκτός Ελλάδας και σε αντίθετη περίπτωση θα κοιτάξει τις προτάσεις που θα υπάρξουν από την Ελλάδα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ