ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βίλεμ: Πρώτο γκολ για Παυλίδη, δυο ασίστ ο Βρουσάι και πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου

EREDIVISIE / ΒΙΛΕΜ - ΜΠΡΕΝΤΑ / ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Βρουσάι, Βίλεμ (eurokinissi) EUROKINISSI

Η Βίλεμ επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της Τβέντε με τον Παυλίδη να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ολλανδικού συλλόγου και τον Μάριο Βρουσάι να έχει δυο ασίστ. (VIDEO)

Οι δυο Έλληνες ποδοσφαιριστές της Βίλεμ, Παυλίδης και Βρουσάι, ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στην πρόκριση της ομάδας τους επί της Τβέντε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Και οι δυο ξεκίνησαν στην ενδεκάδα με τον Παυλίδη να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ ενώ ο Βρουσάι μετά το γκολ που πέτυχε την Κυριακή κόντρα στην Μπρέντα στο παιχνίδι της Τετάρτης είχε δυο ασίστ.

Η Τβέντε που αγωνίζεται στην δεύτερη εθνική κατηγορία της Ολλανδίας όντας στη δεύτερη θέση προηγήθηκε στο σκορ στο 54' με τον Κανταλαπιέντρα.

Η Βίλεμ οκτώ λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσια με τον Γκονζάλες σε μια φάση που ξεκίνησε από τον Βρουσάι αλλά η πάσα του κόπηκε από την άμυνα της Τβέντε πριν φτάσει στα πόδια του Γκονζάλες που έκανε το σουτ.

Στο επόμενο λεπτό η Τβέντε πήρε εκ νέου το προβάδισμα και πάλι με τον Κανταλαπιέντρα που σούταρε από κοντά.

Η Βίλεμ βγήκε στην επίθεση με σκοπό αρχικά να ισοφαρίσει και εν συνεχεία να φτάσει στη νίκη και τα κατάφερε μέσα σε δέκα λεπτά. Αρχικά στο 76' σε σέντρα από τα αριστερά ο Βρουσάι γύρισε τη μπάλα από την τελική γραμμή προς τον Παυλίδη ο οποίος με προβολή έκανε το 2-2.

Δέκα λεπτά αργότερα, στο 86', ο Βρουσάι πήρε τη μπάλα στα δεξιά ύστερα από εκτέλεση αράουτ, έκανε τη σέντρα με τον Κρίστινσον να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-2.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ