ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βασικός ο Μαυροπάνος στη νίκη της Άρσεναλ Κ23

Βασικός ο Μαυροπάνος στη νίκη της Άρσεναλ Κ23
Μαυροπάνος Arsenal fc twitter

Ο Ντίνος Μαυροπάνος έπαιξε 90 λεπτά στη νίκη (4-0) της Άρσεναλ Κ23 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σταθερός στο ντεμπούτο του ο 20χρονος στόπερ, ο οποίος έχασε ευκαιρία για γκολ και πήρε κίτρινη παίζοντας σε τριάδα στα μετόπισθεν. (PHOTO, VIDEOS).

Την πρώτη του εμφάνιση με την Άρσεναλ έκανε το βράδυ της Δευτέρας (15/1) ο Ντίνος Μαυροπάνος. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του αγώνα της Κ23 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας, όπως και στον ΠΑΣ Γιάννινα, άλλους δύο στόπερ στο πλευρό του.

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν αριστερά στα μετόπισθεν και πραγματοποίησε θετικό ντεμπούτο. Έμπαινε δυναμικά στις μονομαχίες, προωθούνταν στις στατικές φάσεις, σε μια από τις οποίες θα μπορούσε να σκοράρει, όταν το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή, στο 40ό λεπτό, κόντραρε. Στο 62ο λεπτό, μάλιστα, δέχτηκε κίτρινη κάρτα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Μαυροπάνος χρησιμοποιούσε και το αριστερό και το δεξί πόδι, με την ίδια ευκολία. Η Άρσεναλ επικράτησε 4-0 της Γιουνάιτεντ και ανέβηκε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Κ23, φτάνοντας τους 26 βαθμούς. Πρώτη είναι η Λίβερπουλ με 30, ενώ οι ηττημένοι της βραδιάς παρέμειναν στην προτελευταία θέση με 11.

Βασικός ο Μαυροπάνος στη νίκη της Άρσεναλ Κ23


Ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε μέσα στη μέρα πως αποφάσισε να κρατήσει τον Ντίνο Μαυροπάνο στην ομάδα, έχοντας μείνει εντυπωσιασμένος απ' τις δυνατότητές του.

Photo credits: Arsenal fc twitter

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ