ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τζιόλης: Αποσύρθηκε από την δράση

UEFA NATIONS LEAGUE / ÖÉÍËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÖÉÍËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 35 ετών ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Τζιόλης ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού αλλά και του ΠΑΟΚ.

Τίτλους τέλους έριξε στην καριέρα του ο Αλέξανδρος Τζιόλης ο οποίος είναι ένας από τους πιο πολυταξιδεμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές έχοντας αγωνιστεί σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία, Κύπρο, Σκωτία και Σαουδική Αραβία.

Ο Τζιόλης ο οποίος έγινε 35 ετών πριν από λίγους μήνες (σ.σ. γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου 1985) τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Αλ Φαΐχα και αποφάσισε να μη συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Σε μήνυμα του στο twitter αναφέρει:

"Ο πιτσιρικάς που, μαγεμένος από τη μπάλα, ονειρευόταν να παίξει ποδόσφαιρο μεγάλωσε. Έγινε επαγγελματίας, είχε την τύχη να εκπληρώσει τους στόχους του, να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε μεγάλες διοργανώσεις, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κορυφαίο επίπεδο, να κερδίσει τίτλους.

Πλέον ήρθε η κατάλληλη στιγμή ν' αφήσω μέσα μου μια διαδρομή και να ξεκινήσω μια νέα. Με νέες προκλήσεις. Σταματάω την καριέρα μου γεμάτος παραστάσεις, αλλά όχι χορτασμένος. Τα ποδοσφαιρικά μπαίνουν στη ντουλάπα. Η οπτική αλλάζει. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο, ποτέ".

Ο Τζιόλης ο οποίος στην Ελλάδα έπαιξε σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έχει επίσης παίξει σε Βέρντερ Βρέμης, Σιένα, Σανταντέρ, Μονακό, ΑΠΟΕΛ, Καϊσερίσπορ, Χαρτς και Αλ-Φαΐχα. Φυσικά ήταν διεθνής καθώς φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής 75 φορές αγωνιζόμενος στην τελική φάση του EURO 2008 και στο Μουντιάλ του 2010 ενώ ήταν στην αποστολή και του Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία. Επίσης έχει διατελέσει και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Τέλος έπαιξε και σε τελικό κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2009 με την Βέρντερ Βρέμης.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ