ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τσιμίκας: "Πανηγύριζα σαν τρελός το γκολ μου με την Έσμπιεργκ"

Fodbold, Alka Superligaen, Esbjerg fB og SønderjyskE 3:0
Fodbold, Alka Superligaen, Esbjerg fB og SønderjyskE 3:0 © NIELS HUSTED

Ο Κώστας Τσιμίκας πέτυχε ένα γκολ κι έδωσε μία ασίστ στη νίκη της Έσμπιεργκ (3-0) επί της Σεντερίσκε και στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. (videos)

Η Έσμπιεργκ νίκησε με 3-0 τη Σεντερίσκε για την 22η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Δανίας και το τρίτο γκολ (85') της νικήτριας ομάδας πέτυχε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αγωνίζεται εκεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο 20χρονος Έλληνας αμυντικός, ο οποίος έδωσε και μία ασίστ, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς (οι απαντήσεις ήταν στην ελληνική γλώσσα και υπήρχε υποτιτλισμός στη δανέζικη), εξέφρασε την ικανοποίησή του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό το γκολ, πανηγύριζα σαν τρελός γιατί ουσιαστικά σφράγισα τη νίκη. Από εκεί και πέρα κοιτάμε μπροστά, για να πανηγυρίζουμε συνεχώς. Περνάμε πολύ καλά εδώ (σ.σ στο Έσμπιεργκ), όλα είναι τέλεια. Από εκεί και πέρα, η σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις θα μας κάνει να πανηγυρίζουμε σαν τρελοί κάθε Σαββατοκύριακο.

Όλοι ήμασταν χαρούμενοι που νικήσαμε, πετούσαμε στα σύννεφα. Αλλά, πρέπει να προσγειωθούμε γιατί το επόμενο ματς είναι την Παρασκευή και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γιατί παίζουμε με μια πολύ δύσκολη ομάδα (σ.σ Λίνγκμπι)", υποστήριξε ο Κώστας Τσιμίκας.

Δείτε στο παρακάτω video τα γκολ στο ματς της Έσμπιεργκ με τη Σεντερίσκε (3-0) με το γκολ και την ασίστ του Τσιμίκα, αλλά και τη συμμετοχή του Κατσικά:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ