ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τρίβει τα χέρια του για Μανωλά ο Σκίμπε

Bosnia's Edin Dzeko, right, and Greece's Kostas Manolas, fight for the ball during their World Cup Group H qualifying match at the Bilino Polje Stadium in Zenica on Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Amel Emric)
Bosnia's Edin Dzeko, right, and Greece's Kostas Manolas, fight for the ball during their World Cup Group H qualifying match at the Bilino Polje Stadium in Zenica on Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Amel Emric) AP

Ο Κώστας Μανωλάς θα είναι κανονικά στην αποστολή της Ρόμα για την αποψινή μάχη με την Τσέλσι (21:45) και όπως είναι φυσικό, θέτει κανονικά εαυτόν στην διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για τα μπαράζ με την Κροατία.

Τα προβλήματα δεν είναι λίγα για την Εθνική μας ενόψει των αγώνων μπαράζ με την Κροατία. Ο Μίχαελ Σκίμπε δεν υπολογίζει σε Μάνταλο και Δώνη, περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Τοροσίδη και ελπίζει να μην υπάρξει κάποιο νέο απρόοπτο.

Στους "πονοκεφάλους" του όμως δεν συμπεριλαμβάνεται ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Ρόμα για την αποψινή μάχη με την Τσέλσι (21:45) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Έλληνας στόπερ ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε από τον αγώνα με τη Νάπολι στις 14 Οκτωβρίου και έχει τεθεί και πάλι στην διάθεση του προπονητή του. Δύσκολα θα είνα βέβαια στην 11άδα, το πιθανότερο είναι να βρεθεί στον πάγκο.

Πάντως, το ότι επανέρχεται στην αποστολή των "τζαλορόσι", σημαίνει ότι θέτει κανονικά εαυτόν στην διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για τα μπαράζ με την Κροατία στις 9 και στις 12 Νοεμβρίου για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Photo Credits: AP Photo/Amel Emric

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ