ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τρεζεγκέ: "Ο Μήτρογλου μού θυμίζει τον Ραβανέλι"

Τρεζεγκέ: "Ο Μήτρογλου μού θυμίζει τον Ραβανέλι"
Μήτρογλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ ρωτήθηκε και είπε την άποψη του για τον διεθνή στράικερ της Μαρσέιγ, Κώστα Μήτρογλου, τον οποίον παρομοίασε με τον Φαμπρίτσιο Ραβανέλι.

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα της Μαρσέιγ για να ηγηθεί της επιθετικής της γραμμής όπως έκανε στη Μπενφίκα, πετυχαίνοντας πολλά γκολ και ανεβάζοντάς την επίπεδο.

Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ ρωτήθηκε για τον διεθνή Έλληνα στράικερ και εκείνος είπε ότι του θυμίζει τον Ιταλό, Φαμπρίτσιο Ραβανέλι, ενώ είπε ότι έγινε γνωστός μέσω του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος, Γάλλος, είπε πως "τον συνάντησα στο ξενοδοχείο και είναι ένας παίκτης που θα μπορέσει να ικανοποιήσει τη φιλοδοξία της Μαρσέιγ. Έγινε γνωστός από τον Ολυμπιακό, ο οποίος προέρχεται από μια χώρα που ζει με πάθος το ποδόσφαιρο.

Έχει όλη την ποιότητα που λατρεύουν στη Μασσαλία από έναν ποδοσφαιριστή. Τον βλέπω κάτι σαν τον Ραβανέλι. Έχει όλα τα στοιχεία που ικανοποιούν τους φιλάθλους. Θα αφήσει το στίγμα του και θα είναι σημαντικό εργαλείο για τη Μαρσέιγ".

Θυμίζουμε πως πριν περίπου ένα μήνα ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ, Κριστόφ Ντουγκαρί, έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου κάνοντας αναφορά σε δύο ποδοσφαιριστές που "έγραψαν" ιστορία με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας, τον Μπραντάο και τον Ραβανέλι, λέγοντας πως ο "πιστολέρο" είναι κράμα αυτών των δυο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ