ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τραγούδι του Πάνου Κιάμου το αγαπημένο του Κώστα Μανωλά

Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Μανωλάς AP

Ο Κώστας Μανωλάς αποκάλυψε στο Instagram ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι, ενώ απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο44.

Οπαδοί της Ρόμα "ανέκριναν" τον Κώστα Μανωλά στο instagram. Οι φίλοι των τζαλορόσο έκαναν μια σειρά από ερωτήσεις στον διεθνή στόπερ, μεταξύ των οποίων ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ανέφερε το " θέλω να σε ξαναδώ" του Πάνου Κιάμου.

Για μια ακόμα φορά υποστήριξε ότι ποδοσφαιρικό του είδωλο είναι ο θείος του Στέλιος, ως αγαπημένο του χόμπι ανέφερε ότι είναι το κυνήγι και το ψάρεμα, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αγαπημένο του φαγητό, απάντησε:"Ριζότο με ζουκίνι".

Για τον λόγο που επέλεξε το Νο44, είπε: "Πάντα μου άρεσε το 4. Στον Ολυμπιακό το είχε άλλος και επέλεξα το 24. Ύστερα στη Ρόμα, και το 24 και το 4 τα είχαν άλλοι. Έτσι επέλεξα το 44".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ