ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τουρκικός "εμφύλιος" για τον Ανδρέα Σάμαρη

Τουρκικός "εμφύλιος" για τον Ανδρέα Σάμαρη

Ο ανανεωμένος Ανδρέας Σάμαρης σηκώνει σκόνη στην Τουρκία γύρω από τ' όνομά του, αφού Γαλατά και Φενέρμπαχτσε φέρονται έτοιμες να δώσουν μάχη για την υπογραφή του.

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να ξεφορτωθεί τον Ζάιλσον τον οποίο αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 4.000.000 ευρώ και στη θέση του να πάρει τον Ανδρέα Σάμαρη, έτσι υποστηρίζουν τουλάχιστον τα περισσότερα Μέσα στην Τουρκία!

Ωστόσο, η Φενέρ δεν είναι η μοναδική ομάδα που φέρεται να έχει πλησιάσει τον Σάμαρη, καθώς στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν ότι και η Γαλατασαράι, εδώ και καιρό μάλιστα, ελέγχει τις κινήσεις του διεθνή μέσου.

Έπειτα από την αλλαγή προπονητή στην Μπενφίκα, ο Ανδρέας Σάμαρης έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στην καριέρα του και από παραγκωνισμένος παίκτης στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του έχει αρχίσει να παίρνει συμμετοχές, αυξάνοντας τις μετοχές του στο χρηματιστήριο.

Πάντως, παρότι οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει επαφή της πλευράς του παίκτη με την Φενέρ, στην Πορτογαλία θεωρούν ότι η Μπενφίκα βρίσκεται ένα βήμα παραπάνω απ' όλους και ενδεχομένως ν' ανανεώσει τη συνεργασία της με τον πρώην "ερυθρόλευκο".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ