ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το κορυφαίο πανό για Μήτρογλου!

Το κορυφαίο πανό για Μήτρογλου!

Ο Κώστας Μήτρογλου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπενφίκα και οι θαυμαστές του στην Πορτογαλία προσπαθούν να μάθουν μέχρι και ελληνικά για χάρη του. Χωρίς επιτυχία. Δείτε και θα καταλάβετε.

Στην Πορτογαλία ο Κώστας Μήτρογλου έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό του. Ο άσος της Μπενφίκα δεν σταματά να "πληγώνει" τα αντίπαλα δίχτυα, με αποτέλεσμα να αποθεώνεται από τον πορτογαλικό Τύπο και να αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές.

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε κι έκλεισε το σκορ στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Σάβες το βράδυ της Παρασκευής (24/2), επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού πλέον μετρά 7 γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια σε Πορτογαλία και Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα των "αετών", ένας φίλος της ομάδας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ωστόσο... χάθηκε στη μετάφραση, αφού το google translate του χάλασε τα σχέδια.

"Μήτρογλου, δώσε μου το πουλόβερ σου. Είμαι οπαδός σας", έγραφε το πανό. Πιθανότατα, αυτό που ήθελε να πει στην πραγματικότητα ήταν "Μήτρογλου δώσε μου τη φανέλα σου, είμαι θαυμαστής σου".

Το κορυφαίο πανό για Μήτρογλου!
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ