ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το αντίο του Σταυροθανασόπουλου στην Akropolis

Το αντίο του Σταυροθανασόπουλου στην Akropolis

Ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος μετά από τρία χρόνια στην Akropolis πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο της Σουηδίας.

Δεν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Akropolis ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος ο οποίος είπε αντίο στο σύλλογο της Σουηδίας με μια ανάρτηση του στους λογαριασμούς του στα social media.

Ο 25χρονος επιθετικός φέτος πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με 14 γκολ και 8 ασίστ και έχει στα χέρια του προτάσεις από Σουηδία και Νορβηγία και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ο Σταυροθανασόπουλος που ήταν ο πρώτος Έλληνας που πήγε στην Akropolis πριν από τρία χρόνια στο αντίο του ευχάρίστησε άπαντες στο σύλλογο και ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο ενώ δεν θέλησε να πει αντίο αλλά εις το επανιδείν και ευχήθηκε η Akropolis να πετύχει τη νέα σεζόν το στόχο της ανόδου:

"Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε, μετά από 3 χρόνια σκληρής δουλειάς και μεγάλης προσπάθειας γεμάτη χαρές και λύπες, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Ακρόπολις έναν προς έναν ξεχωριστά για αυτά τα 3 χρόνια που με βοήθησα, επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητη της ομάδας κ. Παναγοπουλο που με την δουλειά του με βοήθησε να εξελιχθώ ωστε να κάνω το βήμα παραπάνω!

Επίσης αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα με τον τρόπο μου ωστε η ομάδα να συμμετέχει δυο φορές σε αγώνες μπαράζ ανόδου η οποία έμεινε στην ιστορία του συλλόγου αλλά και πικρία διοτι δεν καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο, εύχομαι καλή επιτυχία στην Ακρόπολις και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα καταφέρει να κατάκτησει την άνοδο! «ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ»".

Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε , μετά από 3 χρόνια σκληρής δουλειάς και μεγάλης προσπάθειας γεμάτη χαρές και λύπες , θα ήθελα να ευχαρηστησω όλους τους ανθρώπους της Ακρόπολις έναν προς έναν ξεχωριστά για αυτά τα 3 χρόνια που με βοήθησαν , επισης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητη της ομάδας κ. Παναγοπουλος που με την δουλειά του με βοήθησε να εξελιχθώ ωστε να κάνω το βήμα παραπάνω ! Επίσης αισθανομαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα με τον τρόπο μου ωστε η ομάδα να συμμετέχει δυο φορές σε αγώνες μπαραζ ανόδου η οποία έμεινε στην ιστορία του συλλόγου αλλά και πικρία διοτι δεν καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο, εύχομαι καλή επιτυχία στην Ακρόπολις και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα καταφέρει να κατάκτησει την άνοδο ! «ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ». A beautiful circle has closed, after three years of hard work and a great effort full of joy and sorrow , I would like to thank everyone at Acropolis one by one separately for these three years that helped me, also a great thank you to the coach of the team Panagopoulos who with his work helped me to improve myself to take the next step! I also feel very happy that I helped my team to take part of the two qualification games to Superettan that remained in the history of the club but also feel disappointed because we didn’t manage to get the promotion, I wish to Acropolis success and I really sure that the next year they gonna win the promotion “WE WILL MEET AGAIN” #Akro

A post shared by Konstantinos Stavrothanasopoulos (@kostas8stavro) on

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ