ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θουμπιθαρέτα: "Πιστεύουμε πολύ στον Μήτρογλου"

Olympique Marseille sporting director Andoni Zubizarreta, attends a press conference, in Marseille, southern France, Monday, Jan. 30, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Olympique Marseille sporting director Andoni Zubizarreta, attends a press conference, in Marseille, southern France, Monday, Jan. 30, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Άντονι Θουμπιθαρέτα, επαναδιατύπωσε την εκτίμησή του για τον Έλληνα διεθνή φορ των "Phocéens", Κώστα Μήτρογλου.

Ο Κώστας Μήτρογλου ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και να διεκδικήσει τη θέση του στη Μαρσέιγ μέσα στο γενικό πλαίσιο διαρκής αμφισβήτησης από την αρχή της σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής των "Phocéens", Άντονι Θουμπιθαρέτα, επαναδιατύπωσε την εκτίμησή του για τον 29χρονο Έλληνα διεθνή επιθετικό της ομάδας της Μασσαλίας.

"Όταν αποκτήσαμε τον Μήτρογλου, θέλαμε έναν ακόμη επιθετικό με διαφορετικό προφίλ από τους υπόλοιπους. Είναι παίκτης περιοχής και τον πιστεύουμε πολύ", υποστήριξε ο Βάσκος τεχνικός διευθυντής στο SFR Sport.

Ο Μήτρογλου έχει 3 γκολ σε 12 συμμετοχές στη Ligue 1, 1 σε 1 συμμετοχή στο Coupe de la Ligue, 3 σε ισάριθμες συμμετοχές στο Coupe de France, ενώ έχει αγωνιστεί 2 φορές στο Europa League.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ