ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θουμπιθαρέτα: "Να δώσουμε χρόνο στον Μήτρογλου"

Olympique Marseille sporting director Andoni Zubizarreta, attends a press conference, in Marseille, southern France, Monday, Jan. 30, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Olympique Marseille sporting director Andoni Zubizarreta, attends a press conference, in Marseille, southern France, Monday, Jan. 30, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Άντονι Θουμπιθαρέτα, ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας της Μασσαλίας να κάνουν υπομονή και να δώσουν χρόνο στον Κώστα Μήτρογλου.

Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός, Κώστας Μήτρογλου, δεν έχει καταφέρει ακόμη να προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ομάδα. Ο τραυματισμός στην αρχή της σεζόν κι ο τρόπος παιχνιδιού των "Phocéens" έχουν συντελέσει στο γεγονός ότι έχει πετύχει δύο γκολ σε έξι εμφανίσεις σε Ligue 1 και Europa League.

O Βάσκος τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Άντονι Θουμπιθαρέτα, ωστόσο δεν ανησυχεί. Επικαλέστηκε τα στατιστικά της καριέρας του Κώστα Μήτρογλου και ζήτησε από τους οπαδούς να κάνουν υπομονή και να του δώσουν χρόνο.

"Δεν είναι ένας παίκτης που παίρνει εμπρός αμέσως. Δεν έχετε, παρά να δείτε τα στατιστικά στο παιχνίδι του, στα γκολ του με την εθνική του ομάδα, στο Champions League. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο για να ξεδιπλώσει τις ικανότητές του στην ομάδα μας", υποστήριξε ο Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ