ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θλάση α' βαθμού ο Μήτρογλου, νοκ άουτ για 15 μέρες

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου που τραυματίστηκε στη νικηφόρα (2-0) αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με το Λιχτενστάιν, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στον προ ημερών αγώνα με το Λιχτενστάιν, Κώστας Μήτρογλου, τραυματίστηκε στο 21ο λεπτό. Ο στράικερ της Γαλατασαράι ένιωσε σύσπαση στη γάμπα σε μια προσπάθειά του να αλλάξει κατεύθυνση και αφού εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ, διαπιστώθηκε πως δεν είναι σε θέση να συνεχίσει.

Ο 31χρονος φορ επέστρεψε, έτσι, στην Κωνσταντινούπολη και αφού εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της Γαλατά, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού. Αυτό σημαίνει ότι για τις επόμενες 15 μέρες δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο "Μητρογκόλ" θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το σπουδαίο εκτός έδρας παιχνίδι της 14ης Απριλίου με τη Φενέρμπαχτσε.

Στο πρωτάθλημα ο διεθνής φορ έχει παίξει σε πέντε ματς και έχει πετύχει ένα γκολ. H Γαλαραταράι βρίσκεται στην 2η θέση της τουρκικής Süper Lig, στο -6 από την Ισταντμπούλ Μπασακσεχίρ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ