ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τη Δευτέρα (19/6) στην Ισπανία ο Σιόβας για υπογραφές

Real Madrid's Lucas Vazquez, left, vies for the ball with Leganes' Dimitrios Siovas during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Σιόβας (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Δημήτρης Σιόβας θα "πετάξει" τη Δευτέρα (19/6) για την Ισπανία, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, προκειμένου να υπογράψει το νέο τετραετές συμβόλαιο με τη Λεγκανές. Στα 3 εκατ. ευρώ το deal με τον Ολυμπιακό.

Όλα κύλησαν με τον επιθυμητό για όλες τις πλευρές τρόπο. Η Λεγκανές συμφώνησε με τον Ολυμπιακό στα 3 εκατ. ευρώ και αποκτά τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας στην ισπανική ομάδα.

Οι πληροφορίες από την Ιβηρική αναφέρουν ότι ο Δραμινός στόπερ θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (19/6) στη Μαδρίτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Primera Division. Όπως άλλωστε είχατε ενημερωθεί και προ ημερών, η Λεγκανές είχε ανεβάσει την πρότασή της στην πειραϊκή ΠΑΕ και το deal ήταν θέμα χρόνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιόβας πήγε στους "πεπινέρος" στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε και κατέγραψε 16 συμμετοχές (είχε και 1 γκολ). Η ομάδα του κατάφερε να μείνει στην πρώτη κατηγορία, τερματίζοντας στην 17η θέση. Παρότι η ρήτρα για την απόκτησή του ήταν στα 4 εκατ., η χρυσή τομή βρέθηκε στα 3.

(AP Photo/Francisco Seco)

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ