ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τεχνικός διευθυντής Στουτγκάρδης: "Υπάρχουν επιλογές για τον Δώνη"

Augsburg's Rani Khedira, left, and Stuttgart's Anastasios Donis challenge for the ball during the German Bundesliga match between VfB Stuttgart and FC Augsburg at the Mercedes-Benz-Arena in Stuttgart, Germany, Saturday, Sept. 23,  2017. (Marijan Murat/dpa via AP)
Δώνης AP

Ο τεχνικός διευθυντής της Στουτγκάρδης, Μίχαελ Ρέσκε, δήλωσε ότι ο Δώνης πρέπει να πάει σε μια ομάδα όπου θα αγωνίζεται περισσότερο και υποστήριξε ότι υπάρχουν επιλογές για τον 21χρονο διεθνή επιθετικό.

Μετά από περίπου 2.5 μήνες στον πάγκο, έπαιξε ξανά! Ο Τούρκος προπονητής, Ταϊφούν Κορκούτ, χρησιμοποίησε τον Τάσο Δώνη μετά από 9 αγωνιστικές που δεν του είχε δώσει λεπτά συμμετοχής. Μπήκε στο 67' και στο 90'+1 έκανε την ασίστ για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 επί της Βέρντερ ο Εζτζάν.

Ο διεθνής επιθετικός κατέγραψε την 15η του συμμετοχή στη Μπουντεσλίγκα με τη Στουτγκάρδη και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μίχαελ Ρέσκε, μίλησε στο "kicker.de" για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, λέγοντας ότι υπάρχουν προοπτικές για να παραχωρηθεί, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

"Αν δεν παίζεις αρκετά και είσαι νέος, πρέπει να βρεις μια ομάδα όπου θα αγωνίζεσαι. Έχει αρκετές επιλογές τόσο από τη Γερμανία, όσο και από αλλού. Δεν ανησυχούμε, απομένουν τρία παιχνίδια και θα δούμε με τον Τάσο τι θα συμβεί" ανέφερε ο Γερμανός, που εργάζεται στη Στουτγκάρδη από το 2017.

Ο Δώνης με καριέρα σε Σασουόλο, Λουγκάνο, Νις και Νέους Γιουβέντους, έχει συμβόλαιο στη Στουτγκάρδη μέχρι το 2021. Στη συνέντευξη που είχε δώσει στο Sport24.gr μετά τον αγώνα της Ελλάδας με την Ελβετία είχε πει τα εξής:

"Έκανα ένα εξάμηνο αρκετά καλό. Είχα όμως κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς, οι οποίοι με κράτησαν πίσω. Όταν ήμουν σε μια πολύ καλή περίοδο, έβγαλα τον ώμο μου και αυτό με άφησε πίσω. Πλέον έχουμε αλλάξει προπονητή, είναι λίγο δύσκολο για εμένα γιατί δεν παίζω αρκετά, αλλά μένω ήρεμος, έχω την απόλυτη στήριξη από την ομάδα και κοιτάω το μέλλον μου με αισιόδοξη ματιά".

(Marijan Murat/dpa via AP)

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ